ÖSVÉNY Oktatóközpont - www.osvenykft.hu - iroda@osvenykft.hu | nyomtatta: vendég


... a természet titkaihoz vezet.
Nyelvek
+36 30 594 83 27
iroda@osvenykft.hu
Főoldal Tananyaghoz illeszkedő oktatási programunk bemutatása

Tananyaghoz illeszkedő oktatási programunk bemutatása

Értékrendünk és eddigi gyakorlatunk alapján szolgáltatásainkat személyes kapcsolatokra alapozzuk és hosszútávú együttműködésre törekszünk, ezért megkeresés esetén szívesen látogatunk el az Önök intézményébe, ahol bemutathatjuk tananyaghoz illesztett terepi és erdei iskolai programunkat. A bemutató szerteágazóan sokféle együttműködési formát rejt még magában.

Viszünk magunkkal a részleteket bemutató prezentációs anyagot, a honlapról letölthető tájékoztatót nyomdai formában, ami papír alapú változatában egy kiegészítő oktatási segédanyagot is tartalmaz, és meghívást egy ingyenes terepi módszertani bemutatóra, amelyen diákok és pedagógusok is részt vehetnek az intézményből.

A rendszeresen lebonyolításra kerülő ismertetők, találkozók és bemutatók kiegészíthetik a mindenkori tanév munkáját, hiszen az Önök választása alapján egész tanévre biztosítunk tartalmas és fejlesztő foglalkozásokat.

Szakmai tapasztalatainkról és eddigi tevékenységünkről itt tájékozódhatnak

A megkeresés és az együttműködés reményében tisztelettel:

Az ÖSVÉNY Oktatóközpont csapata


Kérje tananyaghoz illeszkedő oktatási programunk bemutatását! Munkatársunk időpont egyeztetés után személyesen keresi fel Önöket.


Vegye fel velünk a kapcsolatot és érdeklődjön a részletekről:


Mindig szívesen segítünk!

ÖSVÉNY … a természet titkaihoz vezet!


Az oldal 88 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég