ÖSVÉNY Oktatóközpont - www.osvenykft.hu - iroda@osvenykft.hu | nyomtatta: vendég


... a természet titkaihoz vezet.
Nyelvek
+36 30 594 83 27
iroda@osvenykft.hu
Főoldal ''Az Égig Érő Fa'' - pályázati felhívás

''Az Égig Érő Fa'' - pályázati felhívás

Az ÖSVÉNY Oktatóközpont művészeti pályázatot hirdet ''Az Égig Érő Fa'' címmel, kicsiknek és nagyoknak, verselőknek és rajzolóknak!

A pályázat témája: ''Az Égig Érő Fa''

Várjuk alkotásaitokat, melyekkel elmesélitek, vajon milyen is ez a fa, mi történik hűsítő lombjai alatt, milyen lények laknak odvaiban, milyen madarak fészkelnek az ágain. Vajon hogyan nyújtózik a nap felé, hogyan karolja magához a csillagokat? Van-e olyan kalandvágyó hős, aki vállalkozik arra, hogy megmássza? És ha igen, vajon mit talál az ágak sűrűjében?


Pályázataitokat az alábbi kategóriákban várjuk:

1. Rajz, festmény
2. Fotó, fotómontázs
3. Egyéb képzőművészeti alkotás (pl. szobor, kisplasztika)
4. Irodalmi alkotás


A pályázat beküldésének módja és határideje:

Kérünk titeket, hogy verseiteket, történeteiteket, fotóitokat, rajzaitok szkennelt változatát illetve az egyéb alkotásokról készült fotókat 2013. január 7-ig küldjétek el az Oktatóközpont e-mail címére, nevetekkel, korotokkal, lakcímetekkel és munkátok rövid (néhány mondatos) leírásával kiegészítve. A tárgyban tüntessétek fel: ''Az Égig Érő Fa (választott kategória)''!

A fotók és szkennelt képek esetén ügyeljetek, hogy azok felbontása megfelelő (legalább 1024*768 pixel) legyen! Amennyiben szoborról, kisplasztikáról vagy bármilyen térbeli alkotásról van szó, kérünk titeket, hogy maximum 10 képet küldjetek!


A pályaművek értékelése:

A beérkezett pályaművekből egy virtuális kiállítást állítunk össze Facebook-oldalunkon illetve honlapunkon, ahol a résztvevők nevét, korát és a munkájukról szóló rövid leírást is feltüntetjük. Ezenkívül szeretnénk minden résztvevőt emléklappal, illetve a kategóriák legjobbjait néhány szerény, de saját készítésű ajándékkal is megjutalmazni. Az eredményeket január közepén hirdetjük majd ki.

Reméljük örömötöket lelitek majd az alkotásban! Ha egy kis inspirációra van szükségetek, látogassátok meg Facebook-oldalunkon, ahol november során érdekes, elgondolkodtató, szórakoztató vagy éppen gyönyörködtető dolgokat fogunk megosztani az ''Égig Érő Fákról'' és elkalauzoljuk olvasóinkat a mesék és mondák világába éppúgy, mint az ég felé kapaszkodó fenyőkhöz és távoli (avagy éppen közeli) famatuzsálemekhez.


Szeretettel várjuk munkáitokat!

Üdvözlettel: az  csapata

Az oldal 73 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég